Ο ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΕΡΗΜΟΥ

Μη χάσετε στο 1st Limassol Motor Show & Motion το κατασκευασμένο κατά παραγγελία αυτοκίνητο Ράλι, από την “Rally Raid” που πέτυχε τηνπρώτη του κατάκτηση και ολοκλήρωση τον αγώνα Ράλι Ντακάρ.


Με πλήρωμα τους Roman Starikovich και τον Bert Heskes στο Ντακάρ, τα μέλη της Autolife Dakar Team, το Dessert Warrior είναι πράγματι ένα θρυλικό όχημα, συμβολίζοντας μια νέα εποχή στην ιστορία της Κύπρου για μηχανοκίνητα αθλήματα.

 

Autolife Dacar Team

H Autolife Dakar Team, που ιδρύθηκε το 2015 και με επικεφαλής το κυπριακό-ολλανδικό δίδυμο των πιλότων Roman Starikovich και τον Bert Heskes, έγινε το πρώτο πλήρωμα της ιστορίας που συμμετείχε στο παγκοσμίου φήμης Ράλλυ Ντακάρ υπό τη σημαία της Κύπρου.
Η επιτυχημένη εμφάνισή τους το 2017, στην οποία η ομάδα κατάφερε να ολοκληρώσει τον αγώνα στην 45η θέση από το 90+ χωρίς αποκλεισμούς και δυσλειτουργίες, έχει ενσωματώσει για πάντα την κυπριακή παρουσία στην περιπέτεια του πιο επικίνδυνου και ανταγωνιστικού μηχανοκίνητου αθλητισμού στον κόσμο.
Αυτή τη στιγμή η ομάδα προετοιμάζεται για τις επερχόμενες περιπέτειές της, που θα περιλαμβάνει ακόμα ένα Ράλι Ντακάρ, καθώς και τους διάσημους αγώνες του Eco Africa και του Silk Way.
Στο 1st Limassol Motor Show & Motion, ο κ. Roman Starikovich, ο πιλότος της ομάδας, θα παρουσιάσει στο ακροατήριο το ήδη θρυλικό αγωνιστικό όχημα του Desser Worrior που βοήθησε την Κύπρο να επιτύχει ένα τόσο αξιόλογο επίτευγμα τον Ιανουάριο του 2017.
Μη διστάσετε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας: www.dakar.team ή την σελίδα στο Facebook: www.facebook.com/autolifedakar

No Comments

Post A Comment