Κατηγορίες Εκθετών
και χρεώσεις

Area A

Στον χώρο Α ο οποίος βρίσκεται στην ανατολική πλευρά της Μαρίνας Λεμεσού (Ανατολική είσοδο σύνορα με παλιό Λιμάνι – Café Nero) θα υπάρχουν ετοιμοπαράδοτα καινούργια ή μεταχειρισμένα σκάφη προς πώληση.
Στον χώρο μπορούν να φιλοξενηθούν περίπου 30 σκάφη όπως επίσης και μικρά περίπτερα διαστάσεων 3Χ3 στην προκυμαία.

Οι τιμές χρέωσης είναι οι εξής:
Χώρος Α – Σκάφη στο νερό – Χώροι ελλιμενισμού
Για σκάφη μέχρι 10μ – €150 + Φ.Π.Α. (για τις δύο μέρες)
Για σκάφη από 10μ μέχρι 15μ – €250 + Φ.Π.Α. (για τις δύο μέρες)
Για σκάφη μέχρι 20μ €350 + Φ.Π.Α. (για τις δύο μέρες)

 

Area Β

Ο χώρος B αφορά τα αυτοκίνητα. Η περιοχή ξεκινάει μπροστά από το Café ΗΟΒΟ στο κέντρο της Μαρίνας Λεμεσού και επεκτείνεται δυτικά μέχρι το Εστιατόριο PYXIDA. Στην περιοχή υπάρχουν εκθεσιακοί χώροι διαφόρων μεγεθών τα οποία μπορούν να φιλοξενήσουν αυτοκίνητα.

Χώρος Β – Αυτοκίνητα
Κόστος €20/τ.μ. + Φ.Π.Α.
Η κάθε εταιρεία έχει δικαίωμα ενοικίασης μέχρι 100 τ.μ.

 

Area C

Ο Χώρος Γ εκτείνεται από το εστιατόριο Pyxida μέχρι το Γυμναστήριο της Μαρίνας Λεμεσού. Στην περιοχή υπάρχουν στεγασμένοι και μη στεγασμένοι χώροι. Εκεί μπορούν να φιλοξενηθούν Μοτοσυκλέτες, Ηλεκτρικά και Ηλιακά μηχανοκίνητα.

Χώρος Γ – Μοτοσυκλέτες και ATV
Μη στεγασμένοι χώροι – €18/τ.μ. + ΦΠΑ
Στεγασμένοι χώροι – €20/τ.μ. + ΦΠΑ

 

Area D

Η περιοχή Δ εκτείνεται από το Γυμναστήριο της Μαρίνας Λεμεσού και Βόρεια μέχρι την εξωτερική πλευρά του στεγασμένου χώρου στάθμευσης.
Εκεί μπορούν να φιλοξενηθούν, Ποδήλατα, Ηλεκτρικά σκούτερ, Προϊόντα συντήρησης και φροντίδας, Ηλεκτρονικά και Ηχητικά συστήματα, Aνταλλακτικά, Yπηρεσίες, Αξεσουάρ, Καύσιμα και Λιπαντικά κτλ.
Χώρος Δ – Ποδήλατα, Σκούτερ, Υπηρεσίες και Προίόντα

Κόστος €350 + Φ.Π.Α. ανά περίπτερο τύπου Α 9τ.μ.

Στις τιμές τιμή συμπεριλαμβάνεται η φωταγώγηση του χώρου (γενικός φωτισμός), η φύλαξη των εκθεμάτων κατά την διάρκεια που η έκθεση δεν λειτουργεί, η προώθηση της έκθεσης, και η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος για συσκευές μέχρι 13Α.