ΒΟΥΛΙΑΞΕ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΛΙΜΑΝΙ 2018

Με τεράστια επιτυχία έκλεισε τις πύλες του την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου το 2ο Limassol Motor Show and Motion το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Παλαιό Λιμάνι Λεμεσού. Πέραν από δέκα αντιπροσωπείες αυτοκινήτων και δέκα αντιπροσωπείες μοτοσικλετών έδωσαν το παρών τους και μαζί με εκθέτες οι οποίοι πρόσφεραν υπηρεσίες, ψυχαγωγία και διασκέδαση δημιούργησαν ένα εκρηκτικό περιβάλλον γεμάτο ένταση, δράση και αξέχαστες στιγμές.

Σύμφωνα με τα στατιστικά των διοργανωτών, την έκθεση επισκέφθηκαν πέραν των 30.000 επισκεπτών ενώ στο εμπορικό κομμάτι, όλοι οι εκθέτες εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για την τεράστια προσέλευση τόσο ντόπιων όσων και ξένων επισκεπτών. Παράλληλα, αρκετές εταιρείες είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν νέα προϊόντα και υπηρεσίες ενώ σύμφωνα με τα λεγόμενα των εκθετών έκλεισαν και αρκετές εμπορικές συμφωνίες.

Η μεγάλη ‘ατραξιόν’ της εκδήλωσης ήταν η παρουσία και οι παραστάσεις του μοναδικού κασκαντέρ Aras Gibieza ο οποίος έκοβε την ανάσα με τα μοναδικά του ακροβατικά. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πανευρωπαϊκός πρωταθλητής της Red Bull προώθησε την Κύπρο και την Λεμεσό σε εκατομμύρια κόσμου μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Οι μικροί επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να παίξουν παιχνίδια εικονικής πραγματικότητας και να μάθουν κανόνες οδικής συμπεριφοράς στο ειδικά διαμορφωμένο Πάρκο Οδικής Συμπεριφοράς των Εθελοντών Οδικής Ασφάλειας της Τροχαίας Λεμεσού.

Έτσι λοιπόν με πλήρη ικανοποίηση διοργανωτές, υποστηρικτές και εκθέτες ανανέωσαν το ραντεβού τους για του χρόνου τον Σεπτέμβριο για το 3rd Limassol Motor Show and Motion.

 

Περισσότερες φωτογραφίες δείτε από εδώ: https://www.limassolmotorshow.com/photo-gallery-2017-2/

No Comments

Post A Comment