Αποκαλυπτοντας το μελλον των μεταφορων στο Limassol Motion 2023

Ακόμη ένα Limassol Motion έφτασε στο τέλος του. Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 16 – 17 Σεπτεμβρίου 2023 το Limassol Motion στην Μαρίνα Λεμεσού, πραγματοποιώντας προσέλευση ρεκόρ. Η έκθεση διοργανώθηκε από την¨ Dacor Advertising and Media Ltd¨.

Με την εβδομάδα 16 έως 22 Σεπτεμβρίου να είναι η εβδομάδα ηλεκτροκίνησης. Είχαν προσελκυσθεί χιλιάδες λάτρεις αυτοκινήτου, φανατικούς της μοτοσικλέτας και όσους απλά εκτιμούν την ομορφιά των καινοτόμων μεταφορών. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δούνε από κοντά μια ποικιλία οχημάτων, στα οποία τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα είχαν δυναμικό παρών. Μέσω της εταιρείας “E-CARS GROUP”, η οποία είναι ο πλατινένιος χορηγός της έκθεσης αυτής και διαθέτει ένα μοναδικό στόλο ηλεκτρικών αυτοκινήτων κ.α.. Έτοιμα να καλύψουν τις ανάγκες και τις προσδοκίες, ακόμη και των ποιο απαιτητικών. Με την παρουσία της έκλεψε την παράσταση και σηματοδότησε φάρο έμπνευσης για τα επόμενα χρόνια της αυτοκινητομηχανίας και της ηλεκτροκίνησης.

Εκπληκτικές επιδείξεις τράβηξαν τα βλέμματα του κοινού, η ¨Sayious Adventure Park ̈, με επίδειξη μοτοσυκλετών από εφήβους και παιδία. Στο νερό έγιναν, από τις εταιρείες “Sifly” και “Flyboard” με κόλπα που κόβουν την ανάσα και την αδρεναλίνη στα ύψη. Επίσης, ο κόσμος είχε την ευκαιρία να ζήσει αυτήν την μοναδική  εμπειρία και να δοκιμάσει τον εαυτό του, υπό την καθοδήγηση επαγγελματιών. Ο εξομοιωτής του MotoGP ήταν για πρώτη φορά στην Κύπρο μέσω της εταιρείας “MOTOTRAINERcy”. Προσφέροντας την ευκαιρία στους παρευρισκόμενους να γίνουν οδηγοί του MotoGP και να διεκδικήσουν τον τίτλο του πρωταθλητή του Limassol Motion, κάνοντας τον καλύτερο χρόνο. Ακόμη μια ενδιαφέρουσα δραστηριότητα ήταν το να «ζήσεις» σε έναν περιβάλλον εικονικής πραγματικότητας, μέσω της εταιρείας “YesVR” όπου η φαντασία γίνεται πραγματικότητα.

Η έκθεση αυτή αποτέλεσε το ξεκίνημα της εβδομάδας ηλεκτροκίνησης (16 έως 22 Σεπτεμβρίου) και ο καλύτερος τρόπος έναρξης της ήταν εορτασμός της, στο φαντασμαγορικό Limassol Motion Event στην Μαρίνα Λεμεσού. Το οποίο ξεπέρασε την περσινή του επιτυχία και πρόσφερε σε μικρούς και μεγάλες, μια ευχάριστη διαφυγή από την καθημερινότητα, για ένα Σαββατοκύριακο διαφορετικό και γεμάτο κίνηση. Και θα επανέλθουμε και πάλι του χρόνου σε αυτή την νέα εποχή καλύτεροι και ακόμη πιο δυνατοί.

No Comments

Post A Comment