Τhe Limassol Motion – Χορηγοι

Προβολή και προώθηση

 

Την έκθεση θα συνοδεύσει Παγκύπρια καμπάνια σε Παγκύπριους τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμού, πινακίδες δρόμου, έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα μαζικής ενημέρωσης συνολικής αξίας άνω των €30.000.

Παράλληλα θα γίνει συγκεκριμένη προώθηση μέσω ξενόγλωσσων ΜΜΕ από την Κύπρο για ενημέρωση των Ρώσων και Άγγλων κατοίκων του νησιού.

Υλικό θα σταλθεί σε όλους τους εκθέτες, οι οποίοι και θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν τη δική τους προβολή σύμφωνα με τους κανόνες της έκθεσης, της ευγενούς άμιλλας και της δεοντολογίας.

Κατανοούμε λοιπόν πως ο κάθε ένας από τους εκθέτες ή χορηγούς, προβάλλοντας τη συμμετοχή του θα μεγιστοποιήσει την προβολή του συνόλου της έκθεσης.

 

Χορηγίες

Μέγα Χορηγός (Κόστος Χορηγίας €3.000)

Ο Μέγας Χορηγός θα τύχει της μέγιστης προβολής με το λογότυπο του να συνοδεύει την έκθεση σε όλα τα προωθητικά μηνύματα και διαφημίσεις. Παράλληλα ο Μέγας Χορηγός δικαιούται κεντρικό περίπτερο 24 μ2 Δωρεάν.

 

Χορηγός (Κόστος Χορηγίας €1.500)

Το λογότυπο του Χορηγού θα εμφανίζεται σε περίοπτη θέση σε όλες τις έντυπες, ηλεκτρονικές και τηλεοπτικές διαφημίσεις ενώ ο Χορηγός δικαιούται περίπτερο στο χώρο της έκθεσης 12μ2 Δωρεάν.

 

Υποστηρικτές (Κόστος €500)

Το λογότυπο των Υποστηρικτών θα εμφανίζεται κάτω από τα λογότυπα των χορηγών σε όλες τις έντυπες, τηλεοπτικές και ηλεκτρονικές διαφημίσεις.

 

Ημερομηνίες  21-22 Μαΐου

Ώρες λειτουργίας

Σάββατο 16:00-21:00

Κυριακή 10:00-20:00

Η είσοδος για το κοινό είναι Δωρεάν – Θα τηρηθούν όλα τα μέτρα ασφαλείας σύμφωνα με τα πρωτόκολλα υγείας του Υπουργείου Υγείας και Τμήματος Εργασίας.

No Comments

Post A Comment