Η SwissClub Marine παρέχει επιλογές σκαφών και γιοτ από διάφορα ναυπηγεία σε όλο τον κόσμο, υπηρεσίες ναύλωσης, υποστήριξη μετά την πώληση, συντήρηση, διαχείριση, προμήθειες, ελλιμενισμό και υπηρεσίες ασφάλισης.

Η ομάδα μας αποτελείτε από άτομα με μεγάλη εμπειρία που μπορούν να παρέχουν συμβουλές και υποστήριξη στους πελάτες μας. Είτε η συμβουλή αφορά το τέλειο σκάφος για εσάς είτε την εξυπηρέτηση μετά την πώληση, είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να σας βοηθήσουμε να απολαύσετε ξέγνοιαστα την ιδιοκτησία ενός σκάφους.

Η Marex είναι μια Νορβηγική εταιρεία κατασκευής μηχανοκίνητων σκαφών γνωστή για τις σύγχρονες πρακτικές της, την μακροζωία των σκαφών της και τα άψογα σχέδια. Έχουν περάσει πάνω από τέσσερις δεκαετίες από τότε που κυκλοφόρησε το πρώτο σκάφος Marex

στη Νορβηγία. Το αρχικό ναυπηγείο της Marex ιδρύθηκε το 1973 στο Grimstad, μια μικρή πόλη στη νότια ακτή της Νορβηγίας. Ιδρυτής της Marex και Γενικός Διευθυντής για περισσότερα από 20 χρόνια ήταν ο Eyvin Aalrud.

Η Marex παρέμεινε μια οικογενειακή επιχείρηση και σταδιακά έγινε μια από τις πιο σταθερές εταιρείες ανάμεσα στους Ευρωπαίους κατασκευαστές σκαφών. Η εταιρεία σήμερα ανήκει και διευθύνεται από τους δύο γιους του ιδρυτή – τον Espen και τον

Thomas. Και τα δύο αδέρφια έχουν γεννηθεί μέσα στη βιομηχανία σκαφών αναψυχής και έχουν οδηγηθεί από το απέραντο πάθος για τα σκάφη και την οικογενειακή επιχείρηση από τότε που ανέλαβαν το 1989.

Ιδρύθηκε το 2020 από τον βετεράνο του κλάδου Sakari Mattila και σήμερα αποτελεί ένα από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες μάρκες σκαφών στην Ευρώπη. Τα σκάφη Saxdor κατασκευάζονται με πολύ υψηλά τεχνολογικά πρότυπα και προσοχή στην ποιότητα και ασφάλεια.

Τα κεντρικά γραφεία της Saxdor βρίσκονται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας και το ναυπηγείο βρίσκεται στο Elk της Πολωνίας. Στο ναυπηγείο απασχολεί περισσότερους από 300  επαγγελματίες που εργάζονται για να πραγματοποιήσουν το όραμα της Saxdor.

Η εταιρεία έχει επενδύσει σε νέα μονάδα παραγωγής πολλών εκατομμυρίων δολαρίων η οποία αναμένεται από τον Οκτώβριο του 2022 να προσφέρει 300 επιπλέον διπλασιάζοντας παράλληλα την δυνατότητα παραγωγής.

Στο σύντομο διάστημα λειτουργίας της εταιρείας, η ομάδα της Saxdor έχει επιτύχει να βραβευτεί με το Boat Award 2020, το European Power Boat of the Year 2021 και το Motor Boat Award 2022, μεταξύ άλλων διεθνών βραβείων.

Η Rafnar είναι Ισλανδική εταιρεία που ιδρύθηκε αρχικά το 2005 με σκοπό την ανάπτυξη και το σχεδιασμό του ÖK Hull, ένα μοναδικό σχέδιο γάστρας και καρίνας ικανό να μειώσει σημαντικά τον κυματισμό και παρέχει καλύτερη απόδοση στη θάλασσα.

Η ανάπτυξη του ÖK Hull διήρκεσε 10 χρόνια και περιλάμβανε εκτεταμένη συνεργασία

με την Ισλανδική Ακτοφυλακή και την Ισλανδική Ένωση Έρευνας και Διάσωσης. Η ισλανδική προοπτική επιβίωσης είναι η θεμελιώδης έμπνευση για το ÖK Hull, που έχει σχεδιαστεί για να είναι μια ανθεκτική και ασφαλής πλατφόρμα για κάθε σκοπό, ικανή για την αντιμετώπιση των πιο ακραίων θαλάσσιων συνθήκων.

Το Ολλανδικό ναυπηγείο ιδρύθηκε το 2003. Η Zeelander δημιουργεί μηχανοκίνητα γιοτ υψηλών προδιαγραφών που συνδυάζουν αισθητική και λειτουργικότητα στην τελειότητα και πετυχαίνοντας παράλληλα ψηλές επιδόσεις. Κάθε Zeelander είναι ένα έργο τέχνης, που δημιουργήθηκε για τους γνώστες της ζωής που καταλαβαίνουν ακριβώς τι χρειάζεται για να δημιουργηθεί το καλύτερο.

Κάθε γιοτ Zeelander ενσωματώνει φιλόδοξα χαρακτηριστικά, όπως εκπληκτικά επίπεδα πλοήγησης, τα χαμηλότερα επίπεδα θορύβου και κραδασμών στην κλάση τους, ελάχιστη συντήρηση, χαμηλό κόστος ιδιοκτησίας και εύκολος χειρισμός. Όλα αυτά, και πολλά άλλα, ενσωματώνονται σε ένα σκάφος κατασκευασμένο με υλικά κορυφαίας ποιότητας και ανώτερο φινίρισμα.

Με έδρα τη Σουηδία, η Safe at Sea ειδικεύεται στον εξοπλισμό Έρευνας και Διάσωσης. Η εταιρεία συνεργάζεται στενά με τους συνεργάτες και τους πελάτες της, για να διασφαλίσει προϊόντα που ανταποκρίνονται στις υψηλότερες προσδοκίες.

Η ναυαρχίδα της εταιρείας, το RescueRunner, είναι ένα σκάφος που πηγαίνει εκεί που άλλα σκάφη δεν μπορούν να πάνε. Αυτό επιτρέπει την επέκταση της περιοχής αναζήτησής και την πρόσβαση σε ρηχά και βραχώδη νερά που δεν είναι προσβάσιμα με συμβατικό εξοπλισμό. Λόγω του μικρού του μεγέθους, είναι πολύ εύκολο να τεθεί σε δράση και να λειτουργήσει από ένα μόνο άτομο μέσα σε λίγα λεπτά.

Έχοντας αναπτύξει βαθιά γνώση της θάλασσας, των λιμανιών, των μαρίνων και της προστασίας των ακτών, η Seafloatech ειδικεύεται στο σχεδιασμό, την κατασκευή και την εγκατάσταση θαλάσσιων πλωτών μονάδων για αναψυχή, βιομηχανική και στρατιωτική χρήση. Η εξειδικευμένη ομάδα μηχανικών, σχεδιαστών και ειδικών στον ναυτιλιακό κόσμο της ομάδας της Seafloatech είναι παθιασμένη με την εύρεση του κατάλληλου προϊόντος για τις ανάγκες των πελατών της. Η ομάδα έχει συλλάβει, σχεδιάσει, δοκιμάσει και τελειοποιήσει την κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας λύση, το Seafloatech Pod®, το οποίο είναι ένα βιώσιμο και αναστρέψιμο σύστημα πρόσδεσης για όλους τους τύπους πλωτών και σκαφών που προσφέρει εξαιρετική ασφάλεια και άνεση στους χρήστες.