ΕNΘΟΥΣΙΑΣΕ Ο ARAS GIBIEZA ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΛΙΜΑΝΙ 2018

O Λιθουανός stunt rider ήταν η ατραξιόν στο 2ο Limassol Motor Show & Motion που διεξήχθη το τριήμερο 14-16 Σεπτεμβρίου.

Τα είδαν… όλα όσοι βρέθηκαν το τριήμερο 14-16 Σεπτεμβρίου στο Παλιό Λιμάνι της Λεμεσού.Ο Aras Gibieza παρουσίασε ένα θέαμα που έκοψε την ανάσα και αποτέλεσε την ατραξιόν του 2ο Limassol Motor Show & Motion.Χιλιάδες επισκέπτες στριμώχτηκαν στα κάγκελα και στο άνω… διάζωμα, για να δουν το Λιθουανό stunt rider της Red Bull να κάνει κατακόρυφο πάνω στη σέλα με τη μοτοσυκλέτα εν κινήσει, να κάνει πιρουέτες στη μια ρόδα, να οδηγεί καθισμένος ανάποδα στο τιμόνι και να… ζωγραφίζει οχταράκια λίγα εκατοστά από τα πόδια των άφωνων θεατών.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που έλαβα πρόσκληση και βρέθηκα στο 2ο Limassol Motor Show & Motion. Ο χώρος που έγινε το event είναι εξαιρετικός και η ατμόσφαιρα που έφτιαξαν οι fans καταπληκτική. Φυσικά λάτρεψα τον εξαιρετικό καιρό και το πολύ καλό φαγητό στην Κύπρο» λέει ο 29χρονος αναβάτης, που απόλαυσε την κάθε στιγμή του τριημέρου και έδωσε τον καλύτερό του εαυτό, ενθουσιάζοντας τους φίλους των δύο τροχών, τους χιλιάδες επισκέπτες της έκθεσης αλλά και περαστικούς που έτυχε να δουν το show και κόλλησαν.

Φυσικά το show έγινε σε ένα κλειστό, ελεγχόμενο και απόλυτα ασφαλή χώρο και σε καμιά περίπτωση ο Aras δεν θέλει να δει μιμητές των ακροβατικών του, ιδιαίτερα στο δρόμο. «Δεν ανεβαίνουμε ποτέ στη μηχανή χωρίς κράνος, για κανέναν λόγο. Είτε θα οδηγήσουμε στο δρόμο, είτε σε ένα show» τονίζει ο Λιθουανός και προσθέτει: «αν κάποιος θέλει να ασχοληθεί με το stunt riding επιβάλλεται να το κάνει σε κλειστό, ελεγχόμενο και ασφαλή χώρο και σε καμιά περίπτωση στο δρόμο».

Ενθουσιασμένος από την παραμονή στο νησί ο Aras σημειώνει: «Ανυπομονώ να επισκεφθώ ξανά την Κύπρο και να γνωρίσω και άλλες πόλεις και περιοχές».

Πέρα από τις εμφανίσεις στο Παλιό Λιμάνι ο Λιθουανός stunt rider βρέθηκε σε διάφορα σημεία αναφοράς της Λεμεσού, όπου φωτογραφήθηκε, εμπλουτίζοντας το portofolio του με εικόνες που θα ταξιδέψουν την Κύπρου σε ολόκληρο τον κόσμο. Μαζί με τη θηριώδη μηχανή έδωσε πνοή σε ένα εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο, αναστάτωσε την ηρεμία στο καρνάγιο της Λεμεσού και έκανε ένα γρήγορο πέρασμα από την περιοχή του Lady’s Mile.

«Ήταν υπέροχα και τα τρία σημεία. Δεν έχω λόγια να περιγράψω πόσο ταιριάζουν τα μέρη της Κύπρου για τέτοιου είδους γυρίσματα. Σε πολύ μικρές αποστάσεις μπορεί να συναντήσεις εντελώς διαφορετικά μέρη, από έρημο μέχρι φοινικόδεντρα με φόντο τη θάλασσα. Ειλικρινά ανυπομονώ να γυρίσω στην Κύπρο το επόμενο διάστημα» σχολιάζει ο Aras.

Φωτογραφικό υλικό δωρεάν για δημοσιογραφική χρήση στο:

https://www.redbullcontentpool.com/search?q=Arunas%20Gibieza%202018%20Cyprus

Photographer Credit: Vytautas Dranginis / Red Bull Content Pool

Περισσότερες πληροφορίες για το Aras Gibieza στο:
www.redbull.com/int-en/athlete/arunas-gibieza-red-bull-stuntriding

 

– τέλος –

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.