Από το 1997 η Α.Κ. Η MEDITERRANEAN YACHTING LTD έχει αναπτυχθεί στα θεμέλια των αρχικών βασικών μας αξιών: αφοσίωση στην ποιότητα, τη δύναμη και την ακεραιότητα. Η φιλοσοφία της εταιρείας μας βασίζεται στον σεβασμό προς τον πελάτη, όχι μόνο κατά την αγορά, αλλά και κατά την περίοδο μετά την πώληση.

Στον εκθεσιακό μας χώρο έχουμε έτοιμα προς πώληση μοντέλα σκαφών, καινούργια και μεταχειρισμένα, από τους καταξιωμένους ναυπηγούς που αντιπροσωπεύουμε. Η εξυπηρέτηση μετά την πώληση μας είναι απαράμιλλη και διασφαλίζουμε ότι η ικανοποίηση που αποκτάται από την αγορά ενός γιοτ θα διαρκέσει περισσότερο από τη χρήση του.

Έχουμε τη χαρά να παρέχουμε μια σειρά από υπηρεσίες ιστιοπλοΐας που περιλαμβάνουν πωλήσεις, ναύλωση, διαχείριση, μετά την πώληση, μεταφορά, χειμερινή αποθήκευση, συντήρηση. Τα καταξιωμένα εργαστάσια σκαφών που εκπροσωπούμε είναι BENETEAU, REGAL, QUICKSILVER, DE ANTONIO και CROWNLINΕ.

BENETEAU MONTE CARLO 52

Το Monte Carlo 52 είναι κομψό, πολυτελές, σύγχρονο, ευρύχωρο και φωτεινό. Είναι η νέα γενιά «Smart Luxury» σκαφών υψηλής τεχνολογίας της BENETEAU.

QUICKSILVER ACTIV 605 OPEN

Το Activ 605 Open είναι κατασκευασμένο για να ευχαριστεί. Το σκάφος σχεδιάστηκε με γνώμονα την άνεση, την εργονομία και τη λειτουργικότητα, μετατρέποντας το κατάστρωμα στο καλύτερο δυνατό μέρος για να περάσετε λίγο χρόνο για χαλάρωση ή ψάρεμα.

QUICKSILVER ACTIV 675 OPEN

Η σπορ και δυναμική σχεδίαση του Activ 675 Open κάνει τα κεφάλια να γυρίζουν. Εξερευνήστε όλα τα χαρακτηριστικά του σκάφους. Υπάρχει επίσης διαθέσιμη μια Έξυπνη Έκδοση που σας προσφέρει τις πιο δημοφιλείς επιλογές του Activ 675 Open σε ένα πακέτο με ελκυστική τιμή.