Τhe Limassol Motion 21 – 22 Μαΐου 2022 στη Μαρινα Λεμεσου / Restart your engines

Μετά από δύο δύσκολα χρόνια, επιστρέφουμε δυναμικά με μία εκδήλωση που θα φέρει σε ‘κίνηση’ χιλιάδες καταναλωτές για να συναντήσουν ετοιμοπαράδοτα σκάφη, αυτοκίνητα, μηχανές αλλά και αντικείμενα από τον χώρο της κίνησης. Μία μοναδική ευκαιρία για τις εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον χώρο να ξεκινήσουν δυναμικά την καλοκαιρινή σεζόν. Λαμβάνοντας υπόψη την οικονομική στενότητα η οποία δημιουργήθηκε λόγω των οικονομικών μέτρων, σχεδιάσαμε μία πολύ προσιτή εκδήλωση για όλες τις επιχειρήσεις η οποία μπορεί να αποδώσει τα μέγιστα με το μικρότερο δυνατό κόστος συμμετοχής.

 

 

Το Limassol Motion θα πραγματοποιηθεί στους κεντρικούς χώρους της Μαρίνας Λεμεσού το Σαββατοκύριακο 21 και 22 Μαΐου σε έκταση πέραν των 2.000 m2 και με μέση επισκεψιμότητα περίπου 20.000 επισκέπτες.

Ο χώρος εκεί με δεκάδες υπηρεσίες εστιατορίων, καφετεριών, εκατοντάδες χώρους στάθμευσης αλλά και χώρους αναψυχής για όλη την οικογένεια, προσφέρεται όσο κανένας άλλος για την υλοποίηση μιας τέτοιας εκδήλωσης.

Σκοπός της έκθεσης είναι να παρουσιάσει στο κοινό οτιδήποτε νέο και διαθέσιμο από τον χώρο των σκαφών, του αυτοκινήτου, της μοτοσικλέτας, και των τροχοφόρων μέσων μεταφοράς, όπως νέα μοντέλα, νέες τεχνολογίες και καινοτομίες, νέα προϊόντα και υπηρεσίες.

 

 

Το Limassol Motion αναμένεται ότι θα προσελκύσει ένα μεγάλο αριθμό από ντόπιους και ξένους επισκέπτες προσφέροντας μια μοναδική ευκαιρία για branding σε όλους τους εκθέτες αλλά και για να έρθουν σε απευθείας επαφή με το καταναλωτικό κοινό.

 

 

Ημερομηνίες  21-22 Μαΐου

Ώρες λειτουργίας

Σάββατο 16:00-21:00

Κυριακή 10:00-20:00

Η είσοδος για το κοινό είναι Δωρεάν – Θα τηρηθούν όλα τα μέτρα ασφαλείας σύμφωνα με τα πρωτόκολλα υγείας του Υπουργείου Υγείας και Τμήματος Εργασίας.

 

No Comments

Post A Comment